0 تا 100 راه اندازی مرغ بریان + لیست تجهیزات، مواد اولیه و نکات مهم

راه اندازی مرغ بریان نیازمند دانستن چند نکته مهم درباره اجاره مغازه، خرید تجهیزات، مواد اولیه و اصول بازاریابی و تبلیغات است. شما می‌توانید از طریق روش‌ها و ترفندهای خاص، کسب و کار خود را ارتقا بدهید و به بیشترین میزان درامد مرغ بریان برسید. رستوبازار در مسیر راه اندازی مرغ بریان، همراه شما خواهد بود.

راه اندازی مرغ بریان

فهرست مطالب

راه اندازی مرغ بریان بدون درنظر گرفتن نکات مهم، شما را با چالش‌هایی روبه‌رو می‌کند که گاهی اذیت کننده هستند. اگر به‌فکر راه اندازی مرغ بریانی هستید، باید درباره تجهیزات، مواد اولیه و از همه مهم‌تر، درباره هزینه راه اندازی مرغ بریان آگاهی کامل داشته باشید. رستوبازار، مراحل راه اندازی مرغ بریان را به‌صورت کامل شرح می‌دهد.

مراحل راه اندازی مرغ بریان

راه اندازی مرغ بریان شامل چندین مرحله از تحلیل بازار تا رسیدن به درآمد می‌شود. در واقع هر مرحله به‌اندازه خود در مسیر موفقیت شما در کسب و کار مرغ بریان، مهم است.

بررسی رقبا و بازار فروش مرغ بریان

ابتدا رقبای خود را بشناسید و درباره شیوه کار آنها تحقیق کنید. اگر می‌خواهید به بیشترین درامد مرغ بریان برسید، باید نسبت به رقبای خود برتری پیدا کنید. پس نحوه ارائه خدمات، کیفیت غذا، شیوه بازاریابی، منوی غذایی و قیمت‌های آنها را به‌خوبی بررسی کنید. جامعه هدف، بازار فروش و درآمد مرغ بریان را تحلیل کنید تا نسبت به تصمیم راه اندازی مرغ بریان مطمئن شوید.

انتخاب مکان مناسب برای مغازه مرغ بریان

پیداکردن یک مکان خوب که به جامعه هدف شما نزدیک باشد، بسیار مهم است. مغازه‌ای را انتخاب کنید که از نظر هزینه با بودجه‌ای که در اختیار دارید هماهنگی داشته باشد. همچنین از نظر موقعیت مکانی به خیابان‌های اصلی نزدیک باشد و تردد برای عابرین پیاده و توقف خودروها امکان‌پذیر باشد. ابعاد مغازه مرغ بریانی نیز مهم است و باید برای تجهیزاتی که تهیه می‌کنید، فضای کافی داشته باشد. مغازه‌ای با ابعاد حداقل 15 متر مربع برای راه اندازی مرغ بریان مناسب است.

کسب مجوزهای مغازه مرغ بریان

برای شروع کار ابتدا باید جواز کسب و کار را دریافت کنید. سپس در ادامه مسیر برای دریافت مجوز بهداشت، مجوز ایمنی و درصورت نیاز برای مجوز شهرداری اقدام کنید.

تهیه تجهیزات مرغ بریان

در این مرحله وسایل مورد نیاز برای مغازه مرغ بریانی را تهیه کنید. خرید تجهیزات یک بخش عمده از هزینه راه اندازی مرغ بریان را به خود اختصاص می‌دهد. یک لیست کامل از تجهیزات مورد نیاز را در ادامه مطالب، معرفی می‌کنیم.

استخدام کارکنان مغازه مرغ بریان

تعداد پرسنلی که فکر می‌کنید برای ارائه خدمات نیاز دارید را استخدام کنید. سرآشپز و کارمند صندوق در هر مغازه مرغ بریانی حضور دارند. تعداد افرادی که استخدام می‌کنید به نحوه کار شما و حجم سفارش‌ها بستگی دارد.

درست کردن منوی مرغ بریان

یک منوی دیجیتال در مغازه طراحی کنید و انواع بریانی مانند سینه مرغ، ران مرغ، بال و کتف مرغ و یا مرغ بریان کامل را با قیمت روز در منو مشخص کنید.

خرید مواد اولیه مرغ بریانی

تهیه مواد اولیه باکیفیت و تازه، بخش مهمی از مراحل راه اندازی مرغ بریان است. مواد اولیه را باید از فروشگاه‌های معتبر تهیه کنید که محصولات باکیفیت در اختیار شما قرار می‌دهند.

تبلیغات و بازیابی مغازه مرغ بریان

تبلیغات خوب تاثیر مثبتی بر روی افزایش درآمد مرغ بریان دارد. می‌توانید از طریق انتشار ویدیوهای کوتاه در فضای مجازی، تاریخ افتتاح مغازه مرغ بریان را اطلاع رسانی کنید تا بتوانید فعالیت خود را با قدرت آغاز کنید. در ادامه مسیر، از ترفندهای خاص مانند روش‌های موثر قیمت گذاری منو، بهبود دکوراسیون مغازه، اعمال تخفیف‌های ویژه، ثبت نام در تپسی فود و اسنپ فود، برای بازاریابی و افزایش حاشیه سود مرغ بریان استفاده کنید.

تجهیزات مغازه مرغ بریان

خرید تجهیزات خوب در راه اندازی مرغ بریان، از اهمیت بالایی برخودار است. استفاده از دستگاه مرغ بریان که کیفیت خوبی داشته باشد، به شما در بالا بردن سرعت و کیفیت کار کمک می‌کند. وسایل مورد نیاز برای مغازه مرغ بریانی را از فروشگاه‌های بزرگ مانند ابتکار استیل، خریداری کنید.

جوجه گردان و فر مرغ بریان

دستگاه مرغ بریان در انواع و ابعاد مختلفی تولید می‌شود. این دستگاه دارای چندین میله یا سیخ دوار است که مرغ را به‌صورت منظم می‌چرخاند تا با حرارت مناسب، پخته شود. دستگاه مرغ بریان گازی، رایج‌ترین نوع فر مرغ بریان در بازار است که در انواع 2، 3 ، 4، 6 و 7، 8، 10 و 12 سیخ تولید می‌شود. قیمت دستگاه مرغ بریان با توجه به ظرفیت و نوع آن متغیر است و با قیمت 6 الی 100 میلیون تومان به‌فروش می‌رسد.

راه اندازی مرغ بریان

یخچال صنعتی

یخچال و فریزر از وسایل مورد نیاز برای مغازه مرغ بریانی هستند. نگهداری مرغ، مواد اولیه تازه، نوشیدنی‌ها، سبزیجات و مواد غذایی دیگر، تنها از طریق استفاده از یخچال و فریزر صنعتی امکان‌پذیر است. قیمت یخچال و فریزر صنعتی با توجه به ابعاد و مدل تک درب، دو درب یا سه درب، از 15 الی 60 میلیون تومان متغیر است.

راه اندازی مرغ بریان

سیستم تهویه مناسب

استفاده از سیستم تهویه برای مغازه بریان ضروری است و یکی از مواردی است که مامور بهداشت به آن توجه می‌کند. سیستم تهویه رستورانی به 2 نوع سقفی و دیواری تقسیم می‌شود که قیمت آن از 2 الی 9 میلیون تومان متغیر است.

راه اندازی مرغ بریان

وسایل مورد نیاز برش زدن مرغ

دستگاه مرغ خردکن و ست چاقوی رستورانی را برای برش زدن مرغ تهیه کنید. خرید دستگاه خردکن مرغ برای همه مغازه‌ها الزامی نیست و می‌توانید آن را درصورت نیاز تهیه کنید. قیمت دستگاه خردکن مرغ از 9 الی 43 میلیون تومان متغیر است. ست چاقوی رستورانی را می‌توانید با قیمت 2 الی 5 میلیون تومان تهیه کنید.

راه اندازی مرغ بریان

سینک ظرفشویی و میز استیل

سینک شستشو و میز استیل از وسایل مورد نیاز برای مغازه مرغ بریانی هستند. سینک ظرفشویی یک حوضه‌ای یا دو حوضه‌ای را بر اساس ابعاد مغازه انتخاب کنید. اما بهتر است از سینک دو حوضه‌ای استفاده کنید. میز کار استیل برای آماده سازی سفارش‌ها و قراردادن وسیله‌های مورد نیاز بر روی آن، کاربرد دارد. قیمت میز استیل از 3 الی 8 میلیون تومان متغیر است. سینک ظرفشویی را می‌توانید با قیمت 4.8 تا 21 میلیون تومان تهیه کنید.

راه اندازی مرغ بریان

دستگاه مرینیتور برای مزه‌دار کردن مرغ

از دستگاه مرینیتور به جای مرینیت کردن دستی مرغ استفاده کنید. دستگاه مرینیتور با قابلیت وکیومی که دارد، مرغ را به‌خوبی مزه‌دار می‌کند. قیمت دستگاه مرینیتور در یک بازه 55 الی 100 میلیون تومانی قرار می‌گیرد.

راه اندازی مرغ بریان

ظروف مناسب برای بسته بندی مرغ بریان

برای انتخاب ظرف بسته بندی مرغ بریان، به جنس، ابعاد، قابلیت حمل، عایق بودن ظرف و ظاهر آن دقت کنید. از ظروفی که قابلیت بازیافت دارند استفاده کنید که آسیب کمتری به محیط زیست وارد می‌کنند. خلاقیت در بسته‌بندی را فراموش نکنید. از ظروف خوشرنگ و زیبا که لوگوی برند شما بر روی طراحی شده است، استفاده کنید که تاثیر مثبتی بر افزایش درامد مرغ بریان دارد.

راه اندازی مرغ بریان

مواد اولیه مرغ بریانی

مواد اولیه مرغ بریان را به‌صورت تازه خریداری کنید تا کیفیت غذا همیشه عالی باشد. فروشگاه‌ها و برندهای معتبر مانند رستوبازار را برای تهیه برخی مواد اولیه مرغ بریان، انتخاب کنید. مواد اولیه و مخلفاتی که برای مغازه مرغ بریانی لازم هستند، عبارتند از:

  • مرغ
  • ادویه مرغ بریان رستورانی
  • ادویه‌ها و چاشنی‌های لازم
  • روغن
  • سبزیجات تازه
  • انواع سس
  • مخلفات مورد نیاز مانند لیمو، ماست، خیارشور
  • نان تازه
  • انواع نوشیدنی
راه اندازی مرغ بریان

هزینه راه اندازی مرغ بریانی

خرید تجهیزات و اجاره مغازه، عمده‌ترین بخش هزینه راه اندازی مرغ بریانی هستند. می‌توانیم یک بازه قیمتی حدودی که شامل حداقل و حداکثر هزینه‌ها است را در نظر بگیریم. اگر تجهیزات را در ابعاد کوچک و با حداقل قیمت تهیه کنید، حدودا 100 میلیون تومان بودجه برای آن نیاز دارید. اگر هزینه اجاره یک مغازه کوچک را 200 میلیون تومان و 20 میلیون تومان برای هزینه‌های جانبی مانند کسب جواز، تبلیغات و بازیابی در نظر بگیریم، حداقل 320 میلیون تومان برای راه اندازی مرغ بریانی نیاز دارید. هزینه راه اندازی مرغ بریانی با خرید تجهیزات گران و اجاره یک مغازه بزرگ در بهترین نقطه شهر، بیش از 1 میلیارد تومان خواهد بود.

سخن پایانی

مراحل راه اندازی مرغ بریان شامل اجاره مغازه مناسب، خرید تجهیزات باکیفیت، تهیه مواد اولیه تازه، کسب جواز، تبلیغات و بازیابی و چند مرحله دیگر درباره تحلیل رقبا و بررسی حاشیه سود مرغ بریان است. همه هزینه‌ها و جوانب کار را پیش از اقدام به راه اندازی مغازه مرغ بریان، بررسی کنید و یک برنامه ریزی برای اهداف خود داشته باشید. اگر همه مراحل را به‌صورت کامل و با رعایت نکات ذکر شده انجام بدهید، یک کسب و کار موفق خواهید داشت.

پرسش‌های پرتکرار

اجاره مغازه، خرید تجهیزات، خرید مواد اولیه و کسب مجوزهای لازم، از مهم‌ترین مراحل راه اندازی مرغ بریان هستند.

فر مرغ بریان، دستگاه مرینیتور، یخچال صنعتی، سیستم تهویه و سینک ظرفشویی، از مهم‌ترین تجهیزات مغازه مرغ بریان هستند.

طراحی خلاقانه، اندازه مناسب، عایق بودن، قابل حمل بودن، قابل بازیافت بودن، از ویژگی‌های ظروف بسته بندی مرغ بریان است.

حداقل 320 میلیون تومان سرمایه برای راه اندازی مغازه مرغ بریان لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *